12.7.10

çılgın ahtapot paul ömer üründül'e karşı

*trt'nin şu anki yöneticileri süper ortam yapmış olmalılar. geçen haftalarda kanallarında çocuk programı yapan tuğrul tülek'i bir dizide gey'i canlandıracağı için işine son vermişlerdi. şimdi de 'buruk acı' şarkısının orjinal hali yani ermenicesini sakıncalı bulmuşlar sakınmışlar. aynen ''trt yaz-t(ı)rt oku'' olayı. (ertuğrul özkök stayla)

*harici diskime giren virüsü bi tanıyan pişman bi de tanımayan. yılmaz morgül gibi bi şey yani.

*çalışma bakanının ''madenciler güzel öldüler'' açıklamasının radyasyonu henüz beyin loplarındayken milli eğitim bakanlığı üzerine lavabo düşerek okul tuvaletinde ölen çocuğun ailesine ''oğlunuz cennete gitti, siz de onun sayesinde cennete gideceksiniz'' demişler. 

*sen ne güzel ahtapottun paul.

*yıldız asyalı keloğlanın kızı değilmiş galiba. o reyaliti şovda anlam aramıyorum tabi ki ama ucubeliğin de bi sınır var ya. uçurumun kenarına gidip 'bu ilişkide uçurumun kenarına geldiğim zamanlar oldu ama aşkımız her zorluğu göğüsler animalla' demek iş mi yani?

*sigara yasağıyla masalarımıza konuk olan peçete aromalı kola kutuları yerini henüz doğal kültablalarına bırakmışken 23.59 itibariyle başlayan gürültü yasağını anlayasım dinleyesim gelmiyor. hakkaten bu yasak çok enteresan. çünkü türkiye'nin neresinde olursam olayım günde 5 öğün ezan dinlemek zorunda kalan bisürü isteksiz bireyden biriyim ve bu duruma alışasım yok. en basitinden söz ve nota olarak hoşlanmadığım bu müziği dinlemek saçma geliyor. bazen 2-3 camiden senkron sorunlu olarak söyledikleri de oluyor üstelik. din altında yapılan gürültü kirliliğinden bahsettiğimde bile saygısız oluyorsam bu iş çok zor yonca. ama bana öyle geliyor ki bu iş mpüçle falan çözülebilir aslında. eğer hacı bir bey emekli maaşını atm'den çekebiliyorsa mpüçü de öğrenebilir. eğer çekemiyorsa önce atm öğretilir, sonra da mpüç öğretilir. ya da camilerde daha az volümle de bu iş halledilebilir. yeter ki biz bu adamların hem sesini kısarız hem sıçar hem sıvarız kafasıyla gidilmesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder